Lassagården

Energisnåla radhus för dig som gillar ett aktivt liv

11 radhus är sålda – nu säljer vi 9 till! Ett lättskött, prisvärt och energisnålt boende i Trädgårdsstaden i Skövde. Praktisk närhet till kommunal service. Mer tid över till fritid, helt enkelt. Intresserad? Hör av dig till Frans Jonsson på Fastighetsbyrån.
Tel. 070-248 60 50 eller mail: frans.jonsson@fastighetsbyran.se

  1. Planering

  2. Säljstart

  3. Byggstart

  4. Inflyttning

Information 

Kommun: Skövde
Område: Trädgårdsstaden
Upplåtelseform: Äganderätt
Antal bostäder: 20 radhus

Mäklare
Frans Jonsson
070-248 60 50

1. Ekonomin

Du sparar energikostnader – till tusen!
Du vet väl att du kan spara in en hel del på dina uppvärmningskostnader genom att bo i ett hus byggt med passivhusteknik? Härliga pengar som du kan lägga på annat kul.

”Våra hus är byggda med passivhusteknik. Det innebär det att du inte behöver lägga så mycket pengar på att värma upp huset”

2. Stadsdelen

Det finns en anledning till att ALLA vill flytta hit
Trädgårdsstaden är en plats för alla, och då menar vi verkligen ALLA. För- och grundskola, natur, butiker samt närheten till Stallsikens handelsområde (bland mycket annat!) gör Trädgårdsstaden till en plats att leva, växa och utvecklas i.

”Här kan du njuta av ett naturnära lugn och ett bekvämt avstånd till både handel och stad.”

3. Miljön

Du bor dig till en friskare planet
Hus byggda med passivhusteknik är täta och välisolerade. Genom att återvinna drygt 80 % av energin i frånluften gör du en finfin insats för miljön!

”Husen är moderna, lättmöblerade och exemplariska för både den stora och lilla familjen. dessutom återvinner de så mycket som 80 % av frånluftsenergin.”

4. Enkelheten

Det är bara att flytta in!
Husen är nyckelfärdiga vilket innebär att de är fix och färdiga att flytta in i. Du kan göra tillval om du vill, men vill du spara in på en lång och kanske besvärlig beslutsprocess så är det här alternativet för dig.

”Du bor på en lugn gata med lekplatser, natur, förskola inom räckhåll. Tomten ger dig precis den frihet du behöver utan att ta för mycket av din tid i anspråk.”

Trädgårdsstaden

Trädgårdsstaden är Skövdes snabbast växande småhusområde. Här kan du njuta av ett naturnära lugn och ett bekvämt avstånd till både handel och stad. Området kommer när det är färdigställt att inrymma totalt ca 1 200 bostäder av olika slag. Gestaltningen inspireras av den klassiska trädgårdsstaden från 1910-20-talet. Här finns trivsel och boende för alla!

Husen

Husen är moderna, lättmöblerade och exemplariska för både den stora och lilla familjen. dessutom återvinner de så mycket som 80 % av frånluftsenergin. Du får en behaglig komfort och jämn temperatur. Du bor på en lugn gata med lekplatser, natur, förskola inom räckhåll. Tomten ger dig precis den frihet du behöver utan att ta för mycket av din tid i anspråk.

Håll värmen uppe och kostnaderna nere

Så här mycket kan du spara in på din energiförbrukning genom att bo i ett hus byggt med passivhusteknik. Exemplen är baserade på normaluppvärmning av ett hus i samma storlek som de i Lassagården. Du kan göra din egen beräkning på energimyndighetens energikalkyl

Hitta till din nya bostad

[ { "featureType": "landscape.natural", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "color": "#e0efef" } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "hue": "#1900ff" }, { "color": "#c0e8e8" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "lightness": 100 }, { "visibility": "simplified" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "transit.line", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "lightness": 700 } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "all", "stylers": [ { "color": "#7dcdcd" } ] } ]

Kontakt

Frans Jonsson
Fastighetsbyrån i Skövde
tel: 070-248 60 50