Diana

Följ med till Skeppsviken

Skeppsviken är en modern och framåttänkande koncern inom bygg och fastighetsutveckling. Med bas i Göteborg och Skövde utvecklar och förvaltar vi bostäder och kommersiella fastigheter i hela Västsverige. Vår verksamhet är en ständig resa mot platser där människor och företag kan trivas och utvecklas. Följ med oss på vägen dit! 

   Bygg

Vägen från idé till färdigt projekt är en resa präglad av allt från visioner till hantverkskunskaper. Vad som driver oss framåt är känslan av att ingenting är omöjligt. Utmana oss gärna!

   Bygg

Ikon Köpa Bostad   Köp bostad

Vi erbjuder lägenheter,  radhus och småhus i egenutvecklade projekt. Moderna, yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning och hög kvalitet. Anmäl ditt intresse på projektens egna sidor.

Ikon Köpa Bostad   Köp bostad

   Förvaltning

Vi åtar oss kompletta förvaltningsuppdrag inklusive teknik, ekonomi och administration. Du kan även anlita oss för mindre uppdrag, till exempel tillsyn och skötsel. Bostäder, kontor, handel eller industri.

   Förvaltning

Ikon Hyr Bostad   Hyr bostad

Det är praktiskt att bo i hyresrätt. Du slipper sköta om underhåll och reparationer och kan lägga fokus på andra saker i livet. Se om det finns några lediga lägenheter som passar dina önskemål just nu.

Ikon Hyr Bostad   Hyr bostad

Ikon Hyr Lokal   Hyr lokal

Vår ambition är att kunna erbjuda lokaler i alla former. Om du vill hålla dig snabbt uppdaterad när det finns något ledigt, följ oss i gärna sociala medier. Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan.

Ikon Hyr Lokal   Hyr lokal

Ikon Jobba Hos Oss   Karriär

Att arbeta hos oss är att ge sig ut på en resa fylld av kunskap, engagemang och arbetsglädje. Alla på Skeppsviken är olika, men det är just våra skillnader som gör oss starka tillsammans.

Ikon Jobba Hos Oss   Karriär

Majorna från ovan, med Älvsborgsbron i fjärran
Ärlegatan

Ett projekt på Mariaplans egna villkor

Alla som någon gång varit på eller passerat Mariaplan i Majorna vet att det är något speciellt med den platsen. Folk- och handelslivet är en behaglig kombination av puls och avkoppling, en känsla som fortsätter via alla gator som strålar ut från den lummiga rondellen. Här pulserar ett folkliv som syresätter alla som bor, besöker eller arbetar. Mariaplan är Majornas hjärta.

Byggprojekt

Utvalda case