Många följde med till säljstart!

Många följde med till säljstart!
1 mars, 2019 r2komm

Många följde med till säljstart!

Köpanmälan Brf Ärlan i Göteborg

Unikt telefonnummer: 010-331 11 30

Datum: 2019-03-04

Klockslag: 10.00 – 10.30

  • Ni kan inte ringa in för att ställa er i kö från ett okänt nummer eller ett växelnummer. Då kan vi inte identifiera samtalet.
  • Om ett stort antal ringer in samtidigt så kan det hända att ni inte kommer fram till oss pga. överbelastning. Då måste ni ringa in på nytt (ni får en upptagetton/spärrton).
  • När ni kommer in i kön så skall ni vänta tills ni får svar för att prata med en telefonist.
  • OBS! Ert samtal registreras så fort ni kommer in i kön. Det är den tiden som blir er kötid för detta projekt.
  • Det är jätteviktigt att ni uppger RÄTT telefonnummer ni har ringt ifrån och vilket nummer ni nås på.
  • Det är ingen idé att ringa i förväg, eftersom kön är stängd och samtalen registreras inte före utsatt tid.
  • Från och med tisdag 5/3 börjar vi ringa i turordning. Då måste vi få besked om vilken lägenhet som ni kan tänka er att köpa. Svarar ni inte vid detta tillfälle, så kommer vi att ta nästa i turordning i kön. Köpeavtal skrivs under de närmaste dagarna efter det.
  • Är det någon/några av er som inte lyckas få någon lägenhet, kommer vi att informera via mail

Intresset var stort och förväntan var hög när vi inför fullt hus på Sockerbruket Arena invigde säljstarten i projektet Ärlegatan, Majorna.

Måndagen den 4 mars gäller det att vara på hugget. Då öppnar vi, med hjälp av ett callcenter, upp för bokning av lägenheter. Mellan 10:00 och 10:30 tar vi emot bokningar och det är först till kvarn som gäller!

Som byggherre och byggentreprenör fick vi presentera oss själva, den resa vi gjort hittills i projektet och hur resan ser ut framöver. Vi fick också förklara hur köpprocessen går till vid nyproduktion och hur det är att göra nyproduktionsresan med Skeppsviken. Ärlegatan formas och utvecklas av ett starkt team som i alla lägen vill projektet väl. Det ger märkbar effekt på allt från säljarbete till slutprodukt.

En riktigt stark kostnadskalkyl
Nordea tog tillfället i akt och redogjorde för projektets finansiella förutsättningar och konstaterade belåtet att Brf Ärlans kostnadskalkyl hör till de absolut starkaste på marknaden! Med klara marginaler för räntehöjningar och driftkostnader lyckas vi hålla en sund belåningsgrad och en behaglig årsavgift.

Efter presentationen hängde många nyfikna spekulanter kvar över en fika och vi fick tillsammans med Svensk Fastighetsförmedling och Nordea svara på frågor kring allt från utsikt och val av klinker till bostadsmarknad och boräntor.

Så roligt att träffa er alla
Det var kul att få träffa spekulanter och att få ta del av deras förväntningar på projektet. Många visualiserar redan utsikten över Göteborgs hamninlopp och är i full gång med att välja lägenhet. Vi ska träffa flera av spekulanterna snart igen för att nörda ner oss i tillvalen hos Svensk Fastighetsförmedling i Majorna.

Läs mer om Ärlegatan här