Skeppsviken Bygg i Göteborg

Projekteringen av uppseendeväckande och till synes komplicerade projekt skiljer sig inte så mycket från mer normala sådana. Det handlar om att vara realistisk, tänka praktiskt och räkna på rätt sak. Allt är möjligt när man har rätt personer omkring sig!

/Davor Sinik

Möt vårt dreamteam!

Efter en intensiv rekryteringsperiod har vi samlat ihop ett svårslaget team av erfarna branschpersonligheter med flera uppseendeväckande projekt tillsammans bakom sig.

De jobbar med kirurgisk precision i allt från budgeteringen till själva byggnationen och har redan utmärkt sig genom att ro hem ett mycket prestigefullt projekt – en uppseendeväckande utbyggnad av Universeum.

Det här är teamet bakom Skeppsviken Bygg i Göteborg.

Davor Sinik - VD

Peter Carlzon

Nikola Jovetic

Möt hela teamet

Patrik Abrahamsson
Kalkylchef

Patrik Abrahamsson

Välorganiserad och strukturerad kalkylexpert med erfarenhet av projekt på hög nationell nivå. Samordnar gärna funktioner inom bolag och projekt. Drivs av engagemang och lust!

Projekt: Karlastaden, Prioritet Serneke Arena, Svenska Mässan

  mail    phone

Projektchef

Christofer Barkebo

Mycket erfaren projektchef inom både bostads- och ombyggnation. Lugn och harmonisk i alla situationer. Planerar långt i förväg och får det komplicerade att verka enkelt.

Projekt: Svenska Mässan, Universeum, Bostäder, ombyggnationer, varsam renovering

  mail    phone

Angelica
Entreprenadingenjör

Angelica Wallentin

Engagerad och strukturerad entreprenadingenjör. Erfarenhet av allt från utmanande internationell projektering till inköp, kalkyl, logistik och komplicerade ombyggnationer.

Projekt: Sävegårdens Äldreboende, Karlatornet, Mektagonen, ROT-projekt

  mail    phone

Conny Segerdahl
Platschef

Conny Segerdahl

Erfaren och ambitiös platschef som gått den långa vägen. En lyhörd lagspelare som värdesätter förtroende och ärlighet. Sprider en positiv anda i alla projekt han deltar i.

Projekt: Karlatornet, Prioritet Serneke Arena, Swedish Match, Kungälvs sjukhus

  mail    phone

Sanna
Arbetsledare

Sanna Sjöberg

Arbetsledare med ett brinnande driv för att projekten ska löpa utan oväntade störande moment. Sanna är dedikerad och gör allt för att lösa problem för allas bästa.

Projekt: Ärlegatan, Herrgårdsbacken, Tunnbindaregatan

  mail    phone

Följ med till Göteborg