Skeppsviken rekryterar erfaren projektchef

Skeppsviken Bygg i Skövde AB har fortsatt att förstärka organisationen genom att rekrytera Niklas Forsmoo som ny projektchef. Niklas, som närmast har arbetat som projektchef på NCC men även har ett förflutet inom Skeppsviken-koncernen, kommer att spela en viktig roll i den växande organisationen.

Niklas säger:

– Skeppsviken är en av de starkaste aktörerna i Skövde, med större närhet och engagemang än de flesta. Vi är ett tight team, där många har arbetat länge tillsammans, vilket borgar för en bra framtid. Komplexa projekt är något som ligger oss varmt om hjärtat, det kan våra referensprojekt intyga, säger Niklas.

Och VD Peter Lennartsson är nöjd med rekryteringen:

– Niklas kommer vara en drivande kraft i Skeppsvikens kommande utveckling. Med en mångårig erfarenhet, ett brett kontaktnät och ett genuint engagemang är han en tillgång utöver det vanliga. Jag är väldigt glad att Niklas valt att vara med och bygga ett fortsatt starkt och långsiktigt Skeppsviken, säger Peter.

Niklas tillträdde sin tjänst i november. För frågor om rekryteringen, kontakta VD Peter Lennartsson på mail peter.lennartsson@skeppsviken.se eller telefon 010-498 42 22.

Välkommen Niklas!