Skeppsviken Bygg i Göteborg AB förstärker sin organisation ytterligare genom att rekrytera Patrik Abrahamsson som Kalkylchef. Patrik kommer också att ingå i Ledningen för Skeppsviken Bygg i Göteborg.

Patrik lämnar närmast sin tjänst som Kalkylansvarig för Speciella projekt på Serneke Bygg AB.

Patrik tillträder sin tjänst 1 september.

– Jag tycker Skeppsviken har rätt förutsättningar för att bli en viktig aktör i Storgöteborg. Det är en koncern som funnits i snart 30 år med trygga och kunniga huvudägare. Det ska bli väldigt spännande att ta mig an rollen och jag ser fram emot att vara en aktiv del i att göra Skeppsviken till en självklar, långsiktig och stark aktör på byggmarknaden i Storgöteborg, säger Patrik.

– Patrik är ett väldigt viktigt tillskott som har både rutin och kunskap i allt från små till stora komplexa entreprenader. Patrik har under sina 11 år på Serneke haft ett flertal viktiga uppdrag: kalkylchef, anbudsansvarig och även under några år varit en del av ledningsgruppen. Jag är extremt glad att Patrik kommer till oss och tillför sin breda kompetens till Skeppsviken, säger Davor Sinik, VD för Skeppsviken Bygg i Göteborg.

För frågor om rekryteringen, kontakta VD Davor Sinik, davor.sinik@skeppsviken.se, 010-498 42 46.