Skeppsviken rekryterar erfaren projektchef

Skeppsviken rekryterar erfaren projektchef
11 december, 2019 r2komm

Skeppsviken rekryterar erfaren projektchef

Skeppsviken Bygg i Skövde AB har fortsatt att förstärka organisationen genom att rekrytera Niklas Forsmoo som ny projektchef. Niklas, som närmast har arbetat som projektchef på NCC men även har ett förflutet inom Skeppsviken-koncernen, kommer att spela en viktig roll i den växande organisationen.

Niklas säger:

– Skeppsviken är, med en stark organisation och lovande projekt framöver, en av de ledande aktörerna i Skövde. Jag ansluter till ett maskineri med en välkomponerad mix av kompetens. Vi ser en grymt spännande tid framför oss och jag är glad att få möjligheten att (återigen) följa med till Skeppsviken, säger Niklas.

Och VD Peter Lennartsson är nöjd med rekryteringen:

– Niklas kommer in i en expansiv fas i Skeppsvikens utveckling. Med sin gedigna erfarenhet av branschens olika delar spelar han en viktig roll i vår framtidssatsning. Jag är oerhört glad att Niklas ansluter till oss på Skeppsviken, säger Peter.

Niklas tillträdde sin tjänst i november. För frågor om rekryteringen, kontakta VD Peter Lennartsson på mail peter.lennartsson@skeppsviken.se eller telefon 010-498 42 22.

Välkommen Niklas!

 

Niklas Forsmoo, Projektchef på Skeppsviken Bygg i Skövde AB