Skeppsviken tar nästa steg i Lerums kommun genom nytt markköp

Skeppsviken tar nästa steg i Lerums kommun genom nytt markköp
7 mars, 2019 Malte

Skeppsviken tar nästa steg i Lerums kommun genom nytt markköp

Skeppsviken har tecknat avtal om mark med i Floda för ytterligare bostäder. Detaljplanen har trätt i laga kraft och Skeppsviken avser erbjuda ca 55 st bostadsrätter om ca 1 – 4 ROK utmed Rurik Holms väg i centrala Floda. Som vanligt ligger fokus på modern gestaltning, låg energiförbrukning och ett praktiskt boende med bla garage och balkong.

Efter att ha avyttrat sina hyresrätter på Herrgårdsbacken till Svenska Hus har Skeppsviken tecknat avtal om mark i Floda för ytterligare bostäder. Skeppsviken avser erbjuda ca 55 st bostadsrätter om ca 1 – 4 ROK utmed Rurik Holms väg i centrala Floda. I enlighet med Skeppsvikens kärnvärden ligger fokus på modern gestaltning, låg energiförbrukning och ett praktiskt boende med bla garage och balkong.

-Läget i centrala Floda är mycket uppskattat, det vet vi sedan projektet Herrgårdsbacken, säger VD Martin Larsson. Boendet är stationsnära och erbjuder en bekväm närhet till service, handel, skolor mm, till detta kommer närheten till bad och natur.

Detaljplanen har trätt i laga kraft och Skeppsviken tillträder marken 1 juli 2019, för att starta säljarbetet efter sommaren. Säljare är Equmeniakyrkan i Floda, som valt att etablera sig i Garveriet, på andra sidan Säveån.

Har du frågor om projektet? Kontakta Martin Larsson på 010-4984221 eller martin.larsson@skeppsviken.se

Intresseanmälan sker via: www.skeppsviken.se