Två nya medresenärer till Skeppsviken!

Två nya medresenärer till Skeppsviken!
24 oktober, 2017 r2komm

Två nya medresenärer till Skeppsviken!

Det är många som hör av sig och vill följa med på vår resa till Skeppsviken. Vi är mycket glada över att kunna presentera två nya medresenärer, nämligen Mathias Irvemo och Patrik Holmgren, ny Entreprenadchef/vVD för Skeppsviken Bygg i Göteborg AB respektive ny platschef på Skeppsvikens byggserviceavdelning i Göteborg. Vi hälsar dem båda varmt välkomna!

MATHIAS IRVEMO

Mathias, som i veckan trädde in i bolagsgruppen som Entreprenadchef/vVD för Skeppsviken Bygg i Göteborg AB, är en stark spelare på marknaden. Han har en gedigen erfarenhet av branschen i allmänhet och större entreprenader i synnerhet, vilket förstås välkomnas varmt.

Den långa erfarenheten bygger på en lockelse till branschen redan i unga dagar. – Min morfar styrde mig hit. Han var en duktig entreprenör med många strängar på sin lyra.

När helgerna inte ägnas åt barnens fotbollsmatcher kräver det stora huset hemma i Lerum med tillhörande tomt en hel del omsorg. När det vankas kökstjänst är det italienskt som gäller. – Jag älskar pasta i alla dess former, säger Mathias, och måste nästan torka sig i mungipan.

Trots att favoritmaten är italiensk bär det oftast österut på kartan när det är semesterdags. – Det blir oftast sol och bad, gärna i Thailand. Vi har varit där fyra gånger.

Mathias är ett tillskott som välkomnas till Skeppsviken med stor entusiasm. Han kommer att spela en viktig roll i vår fortsatta expansion.

PATRIK HOLMGREN

Patrik har sedan september tillfört Göteborgskontoret ett härligt driv. Han har sedan några år tillbaka drivit egen verksamhet inom byggservice och kliver nu in i rollen som platschef på Skeppsvikens byggserviceavdelning i Göteborg.

Bygg och hantverk överlag har alltid funnits med i bilden. – Jag är uppväxt med hantverkare i släkten, sedan är jag praktiskt lagd så branschen lockade när det var dags att välja i yngre år. Det är inte sällan snickeriet följer med hem till fritiden. Får jag lite tid över så ägnar jag mig gärna åt möbelsnickeri.

Det praktiska handlaget visar sig också i form av ett nästintill ohälsosamt stort motorintresse. Nyss hemkommen från motormässa i Frankfurt drömmer han sig bort till MC-buren semester. – Långa turer med MC:n på nya vägar vore den perfekta semestern, det eller backpacking på mindre orter i Asien.

När Patrik är på hemmaplan spenderar han gärna tid med sin dotter och lagar mat. I köket röker han en hel del, och då talar vi inte cigaretter. Rökt lammfiol är favoriten och vid sidan av den serverar han pepparrotsgratäng, till familjens stora förtjusning.

Vi är glada att ha Patrik med oss på resan och ser fram emot den fortsatta utvecklingen av vår byggservice i regionen.