Vikarierande fastighetstekniker

Vikarierande fastighetstekniker
22 maj, 2018 r2komm

Skeppsviken Fastighets AB söker:

Vikarierande fastighetstekniker

TJÄNSTEN

Som vårt ansikte utåt under sommartid handlar arbetet till stor del om att hålla en god dialog med hyresgäster, uppdragsgivare och leverantörer. Därför är den sociala kompetensen ett viktigt verktyg och en egenskap vi värdesätter högt. Ofta är lösningen bara ett samtal eller ett personligt möte bort.

Arbetsuppgifterna består i administration, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll i såväl bostadsfastigheter som handels- och verksamhetsfastigheter i Skövde. Uppgifterna avser såväl byggnad som installationer och utvändiga ytor/trädgård. Arbetsuppgifterna utförs dagtid med viss tillgänglighet för jourarbete.

Arbetet utförs inledningsvis med stöd från ordinarie driftpersonal. Under anställningen rapporterar du till ansvarig fastighetsförvaltare. Som anställd i bolagsgruppen har du tillgång till en gedigen kompetens under ett och samma tak, vilket är en enorm fördel.

Då bolagsgruppen ständigt växer och söker nya uppdrag finns det efter ett väl genomfört arbete viss chans till fortsatt arbete inom koncernen.

KVALIFIKATIONER & ÖVRIGT

  • Minålder 18 år.
  • Körkort B (tillgång till egen bil är en fördel, dock inget måste)
  • Social kompetens och ett välvårdat språk i samtal och text.
  • Ett tekniskt handlag, gärna kompletterat med teknisk utbildning*.
  • Erfarenheter från liknande tjänster är meriterande.

* Inget krav

Tider: Anställningen avser preliminärt perioden 2019-07-01 till 2019-08-03 eller annan överenskommelse.

Ansökan:
Ansökan skickas in i form av CV och personligt brev per mail till [email protected] senast 15 juni 2019. Överenskommelse kan eventuellt komma att träffas tidigare.

Vår ambition och kärnvärden: Vi ser oss som en utmanare till de nationella bolagen i vår region. Våra kärnvärden är:

Personliga Engagerade Kundfokuserade Nytänkande

Allmänt och bakgrund
Skeppsviken Fastighets AB bildar tillsammans med Skeppsviken Byggnads i Skövde resp. Göteborg AB den västsvenska bolagsgruppen Skeppsviken Bygg & Fastighet AB. Verksamheterna består av byggentreprenader, byggservice samt utveckling och förvaltning av fastigheter. Bolagsgruppen omsatte 2018 ca 585 Mkr och sysselsatte ca 110 medarbetare. Bolagen etablerades 1992 och ägs i huvudsak av bröderna Eric och Martin Larsson.

Skeppsvikens affärsområde fastighetsförvaltning består av egna kommersiella fastigheter och externa förvaltningsuppdrag. På ren svenska innebär det att vi förvaltar både våra egna fastigheter och andras. Flexibilitet och kundfokus genomsyrar därför vårt dagliga arbete och att ansvaret vi har i egenskap av fastighetsägare smittar av sig i vår förvaltning åt våra uppdragsgivare.