BRF Boulognersjön

I BRF Boulognersjön bor du enkelt, trivsamt och med hela Skövde utanför dörren. Oavsett om morgonen innefattar morgonbad, träningspass, hundpromenad, bageribesök eller att få ihop livspusslet - så är det här du hittar rätt!

  • Kommun Skövde
  • Område Norra Ekedal
  • Typ Bostadsrätt
  • Status Till salu
  • Antal bostäder 59
  • Antal rum2 Rok – 4 Rok

Bostadsdrömmar kommer snart förverkligas

Bostadsdrömmar kommer snart förverkligas

Snart släpper vi mer information om våra 59 bostadsrätter vid Boulognersjön i Skövde.

Anmäl ditt intresse för att veta när vi uppdaterar projekthemsidan med mer material.

Sjö, centrum & stadspark som närmaste granne

Sjö, centrum & stadspark som närmaste granne

Vid Boulognersjön bor du enkelt, trivsamt och med hela Skövde utanför dörren. Oavsett om morgonen innefattar morgonbad, träningspass, hundpromenad, bageribesök eller att få ihop livspusslet – så är det här du hittar rätt!

Säljstart 20 augusti 2022.

Följ med till BRF Boulognersjön!

Boulogner - en nära plats för alla

Boulogner - en nära plats för alla

BRF Boulognersjön har ett unikt läge med unika förutsättningar. Sol och bad strax utanför dörren. En långfika på stan ett stenkast bort. Centralstationen på promenadavstånd för en helg i Göteborg – eller en skidresa i alperna?

Nöjen finns det gott om, men här hittar du även allt annat du behöver – så som förskola, matbutik, busshållplats, jobb och högskola. Här finns alla förutsättningar för en härlig vardag – oavsett vem du är.

I Boulognerskogen finns det lekplatser för barn, upplysta promenad– och löparspår och sköna bänkar för en paus. I parken anordnas allt från konserter och midsommarfirande, till skolavslutningar och AW:s.

Här känns allt nära och levande.

Kliv rätt in i en lägenhet - redan idag!

Kliv rätt in i en lägenhet - redan idag!

Upplev en 4 ROK från projektet genom vår interaktiva 3D-modell. Navigera genom enkla knapptryck, eller gå omkring i lägenheten likt ett TV-spel. Du kan också uppleva modellen i AR med hjälp av en mobil enhet.

Hitta din lägenhet

Hitta din lägenhet

Stort, litet eller lagom? Längst upp med vidunderlig utsikt över sjön? Längst ner med lättillgänglig uteplats i markplan?

Hitta lägenheten som passar dig bäst i vår interaktiva bostadsväljare.

Här är det enkelt att leva hållbart

Här är det enkelt att leva hållbart

Vi vill göra det enkelt för de boende att leva hållbart. Därför bygger vi BRF Boulognersjön med lägre energibehov än kraven. På taket finns det solceller och i garaget kan du ladda din eldrivna bil. Individuell mätning och debitering av hushållsel samt kall- och varmvatten gör att du kan påverka din användning och kostnad.

Cykeln står i finrummet och du har möjlighet att ställa cykeln tryggt och säkert både utomhus och inomhus. Vi planerar även för en enklare cykelverkstad i huset för att hålla cykeln i form. Du har dessutom nära till det mesta till fots eller med cykel. Ska du längre bort stannar bussen strax utanför huset.

Skapa din unika lägenhet

Skapa din unika lägenhet

Bostadsrätterna säljs med en god standard från start och behöver egentligen ingen vidare anpassning. Men – för dom som vill och kan – går det att anpassa lägenheten med tillval för att anpassa den för just dig.

Exempel på tillval kan vara färg på köksluckor, knoppar i köket, parkett, tillval/frånval av vägg till extrarum, inglasad balkong, komfortvärme, extra uttag, rostfria vitvaror och mycket mer. Exakta tillvalsmöjligheter är inte spikade än.

Läget? Grymt!

Läget? Grymt!

Från Henriksbergsgatan har du nära till allt du kan tänkas behöva i vardagen. Nöjen, transport, jobb, friluftsliv och fritid – allt inom räckhåll.

Vi har utvecklat Skövde sedan 1992

Vi har utvecklat Skövde sedan 1992

Sedan starten 1992 har vi hunnit bygga litet som stort, centralt som lantligt, till privatpersoner och till de större aktörerna. Gemensamt är våra kärnvärden – kundfokus, engagemang, personlighet och nytänkande.

Dokument & faktablad

Dokument & faktablad

För att få koll på allt från helhet till detaljer rekommenderar vi dig att ta del av till projektet framtagna dokument.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Är du intresserad av våra kommande bostadsrätter i BRF Boulognersjön? Fyll i formuläret för att anmäla ditt intresse.

En intresseanmälan är ingen kö till bostäderna. Det innebär att vi löpande kan skicka ny information om projektet till din mejlkorg. På så vis vet du hur projektet utvecklar sig, när och hur säljstarten går till och när ny information finns tillgänglig. Följ med!

* obligatoriskt

Mest intresserad av:

Välj på vilka sätt du vill höra från oss på Skeppsviken:

Du kan när som helst avbryta din prenumeration direkt i våra utskick eller genom att höra av er till oss på Skeppsviken. Läs mer i vår integritetspolicy.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.