En utmanare att räkna med

Skeppsviken är en modern och framåttänkande koncern inom bygg och fastighetsutveckling. Vår ambition är att aktivt bidra till en hållbar samhällsutveckling i vår region. Genom åren har vi vuxit fram som en stark utmanare till större nationella aktörer.

När du anlitar oss får du inte bara en kunnig och erfaren samarbetspartner. Du får tillgång till ett engagerat och drivet team som växer med sina utmaningar. Det är när vi ställs på prov som våra kunskaper kommer till sin rätt.

Framtiden är vår främsta inspirationskälla. Allt vi gör handlar om att skapa en hållbar tillvaro för kommande generationer. Det är dit vi är på väg och det är det som driver oss framåt, varje dag.

Följ med till Skeppsviken!Bygg och utveckling

Vägen från första idén till färdigt resultat är en resa präglad av visioner, kunskap och hårt arbete. Vad som driver oss framåt är känslan av att ingenting är omöjligt. Vi åtar oss kommersiella projekt inom bostäder, industri och lokaler – alltid med hållbarheten i fokus. Utmana oss!

I koncernen ingår två byggbolag som verkar på två olika geografiska marknader. Vi riktar oss till privata fastighetsägare, industri, kommuner, landsting eller staten. Vi utför även byggservice.

Skeppsviken Bygg i Skövde AB är sedan länge en väletablerad byggaktör i Skaraborgsområdet. Med vårt stora nätverk och erkända namn är vi ett självklart alternativ för alla slags projekt i regionen. Vi har en lång rad framgångsrika projekt bakom oss som kvitto på detta.

Skeppsviken Bygg i Göteborg AB är en uppstickare på Göteborgsmarknaden som etablerat sig som en stark utmanare till större nationella bolag. Med Davor Sinik och hans erfarna team i spetsen står vi redo för alla utmaningar.

Om Oss Bygg Universeum
Om Oss Bostad och LokalBoende och lokaler

Följ med till ett hållbart boende
Hållbara boendemiljöer är prio ett. Vi är drivande inom passivhusteknik, dvs. mycket välisolerade och täta hus och lägenheter. Vi förvaltar och hyr ut bostäder i västra Sverige.

Vi erbjuder lägenheter, radhus och småhus i egenutvecklade projekt. Bostäderna är moderna och yteffektiva, har låg energiförbrukning och hög kvalitet, allt till ett bra pris.

Lokaler för alla behov
Hos oss hittar du praktiska och prisvärda lokaler för en mängd olika verksamheter i både egna och uppdragsgivares fastigheter. Vi har lokaler i västra Sverige. Söker du lokal? Klicka här!Förvaltning

För oss innebär förvaltning att driva fastigheter framåt. Att öka deras värde och samtidigt få människor att trivas och utvecklas i dem. Eftersom vi själva är fastighetsägare vet vi vad din fastighet behöver och förvaltar den som om det vore vår egen. Vi gör det med noggrannhet, ansvar och driv.

Vi åtar oss oftast kompletta förvaltningsuppdrag inklusive teknik, ekonomi och administration. Du kan även anlita oss för mindre uppdrag, till exempel tillsyn och skötsel. Det spelar ingen roll vilken typ av fastigheter du har: bostäder, kontor, handel eller industri. Hör av dig!

Om Oss Förvaltning

Följ med bakåt i tiden

Allt började 1992 då byggfirman Calles Bygg grundades. Idag är vi en etablerad och erfaren utmanare till större nationella bolag. Här kan du läsa om vår historia i detalj. Följ med oss på vår resa genom åren.

Kärnvärden

Alla våra beslut, stora som små, filtreras genom våra kärnvärden. De sammanfattar vad bolaget står för och är ett viktigt verktyg i vår arbetsvardag. 

   Kundfokus

Ett centralt begrepp i alla lägen. Genom att lyssna noga kan vi tillgodose kundernas behov och utveckla relationerna. Vår erfarenhet säger att ju längre relationer, desto nöjdare kund.

   Engagemang

Ett ständigt lärande får oss att växa. Vi tar snabba beslut, men aldrig på bekostnad av kvaliteten. Hos oss är du med och påverkar genom att aktivt delta i diskussioner och projekt.

   Personlighet

Vi respekterar varandras åsikter och når våra mål genom samarbete. Alla som arbetar på Skeppsviken har fötterna på jorden, säger vad de menar och gör det de säger. Hos oss kan du vara dig själv!

Nytänkande

Vi ifrågasätter gamla vanor och söker ständigt nya lösningar. Vi agerar snabbt om förutsättningar ändras. Vi lyssnar mer än vi pratar. Kunskap och erfarenheter är till för att delas.

Karriär

Jobba hos oss

Ju fler som vill följa med oss på vår resa, desto bättre blir vi. Även om vi inte söker någon med din kompetens just nu är du ändå välkommen att skicka in en ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig!

Koncernledning

Koncernchef

Jonas Skingley

Peter Lennartsson
VD, Skövde

Peter Lennartsson

Davor Sinik
VD, Göteborg

Davor Sinik

Johan Björklund
CFO

Johan Björklund

Ägare

Eric Larsson

Martin Larsson
Ägare

Martin Larsson

Dokument

Integritets-policy

Hållbarhets-rapport 2021

Hållbarhets-rapport 2022

Uppförande-kod

Code of conduct

Certifikat och diplomeringar

Sponsorprojekt

Vår vision om ett bättre samhälle delar vi med följande sponsorprojekt.

FrolundaHCRGB
Frölunda HC
ÖHK
Önnereds HK
IFK Skövde
IFK Skövde
Aaron
Aaron Lindström
Cancerfonden
Cancerfonden
Team Rynkeby
Team Rynkeby
aby-badmintonklubb---hem (1)
Åby BMK