Karriär

Skeppsviken - Karriär

Följ med till oss

Att arbeta hos oss är att ge sig ut på en resa fylld av kunskap, engagemang och arbetsglädje. Alla på Skeppsviken är olika, men det är just våra skillnader som gör oss starka tillsammans. Med nyfikenhet och engagemang som reskamrater skapar vi unika projekt för människor att trivas och utvecklas i!

Sök när du vill

Ju fler som vill följa med oss på vår resa, desto bättre blir vi. Även om vi inte söker någon med din kompetens just nu är du ändå välkommen att skicka in en ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök här

Vilka är vi?

Vill du praktisera?

Som student tillhör du vår branschs framtid. Och det är ju dit vi på Skeppsviken alltid är på väg. Hör gärna av dig så hittar vi en bra lösning tillsammans.

Ansök här

  • Branschens framtid är it

    Anna Wiklund, som också är 25 år ung, har just tagit klivet upp i rollen som biträdande platschef bara tre år efter examen från högskolan. Sitt teknikintresse fick hon från morfar, som var ingenjör på Volvo och väckte lusten att konstruera.

    Läs mer

Vad menas egentligen med att vara på väg till Skeppsviken?

Vi pratar ofta om att vi är ute på en gemensam resa, med våra kunder, leverantörer och medarbetare. Det är därför vi säger Följ med till Skeppsviken. Vi bjuder in alla till att tillsammans skapa platser att bo, arbeta, trivas och utvecklas på.

Läs mer
Vad menas egentligen med att vara på väg till Skeppsviken?