Lassagården

Lassagården fasad

Energisnåla radhus för dig som gillar ett aktivt liv. Ett lättskött, prisvärt och energisnålt boende i Trädgårdsstaden i Skövde. Praktisk närhet till kommunal service. Mer tid över till fritid, helt enkelt.

  • Kommun Skövde
  • Område Trädgårdsstaden
  • Typ Äganderätt
  • Status Slutsålt
  • Antal bostäder 20
  • MäklareFastighetsbyrån Skövde

Du sparar energikostnader – till tusen!

Du vet väl att du kan spara in en hel del på dina uppvärmningskostnader genom att bo i ett hus byggt med passivhusteknik? Härliga pengar som du kan lägga på annat kul.

”Våra hus är byggda med passivhusteknik. Det innebär det att du inte behöver lägga så mycket pengar på att värma upp huset.”

Det finns en anledning till att ALLA vill flytta hit

Trädgårdsstaden är en plats för alla, och då menar vi verkligen ALLA. För- och grundskola, natur, butiker samt närheten till Stallsikens handelsområde (bland mycket annat!) gör Trädgårdsstaden till en plats att leva, växa och utvecklas i.

”Här kan du njuta av ett naturnära lugn och ett bekvämt avstånd till både handel och stad.”

Du bor dig till en friskare planet

Hus byggda med passivhusteknik är täta och välisolerade. Genom att återvinna drygt 80 % av energin i frånluften gör du en finfin insats för miljön!

”Husen är moderna, lättmöblerade och exemplariska för både den stora och lilla familjen. dessutom återvinner de så mycket som 80 % av frånluftsenergin.”

Det är bara att flytta in!

Husen är nyckelfärdiga vilket innebär att de är fix och färdiga att flytta in i. Du kan göra tillval om du vill, men vill du spara in på en lång och kanske besvärlig beslutsprocess så är det här alternativet för dig.

Bildgalleri

Området

Adress

Lassagården, 541 66 Skövde

Intresseanmälan

Projektet är slutsålt.

Söker du ny bostad? Kika gärna på våra kommande bostäder att köpa.