Norra Aspelundsvägen 3

Norra Aspenlundsvägen

En intern flytt inom fastigheten möjliggör att ca 720 m² modern kontorsyta blir ledigt för uthyrning under 2019. Lokalen är uppdelad i både större och mindre kontorsrum och stora, trivsamma personalytor. Till detta finns förrådsytor och omklädningsrum för personal. Ytan går att kundanpassa enligt önskemål eller enligt skissförslag.

Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet och lokalen ventileras med hjälp av ett modernt FTX-aggregat med god värmeåtervinning.

Byggnaden i övrigt om ca 3 500 m² är anpassad för kontor, handel och träningsanläggning. Den gamla slipmaterial-fabriken förvärvades 2006 och totalrenoverades strax därefter. Idag inrymmer det gamla höglagret toppmoderna kontor i två plan samt en välutrustad Crossfit Box. I den lägre delen fyller de gamla kontorsytorna efter renoveringen fortfarande sin funktion. Produktionsytorna används idag för handel och kontor.

  • Kommun Skövde
  • Typ Lokal
  • Status Ledig
  • Yta ca 720 m²
  • PlanBottenplan
  • TidEnl. överenskommelse
  • StandardGod. Kundanpassad 2010
  • AdressNorra Aspelundsvägen 3
  • KontaktpersonMalte Larsson

Utförande

Byggår: Ca 1970, ombyggt och helrenoverat 2007, därefter stegvis kundanpassat.

Våningsplan: Bottenplan

Typ: Kontor med tillhörande personalytor, in- och utlastning och lager.

Planlösning: Planlösningen är anpassningsbar men är i befintligt skick trivsam och möjliggör både en social och privat arbetsmiljö. Samtliga kontor har gott om naturligt dagsljus.

Teknisk information

Yta: Totalt ca 720 m². Ytan kan med fördel delas upp i två mindre lokaler.

Uppvärmning: Byggnaden är ansluten till fjärrvärmenätet. Värmen distribueras via tilluften och radiatorsystemet.

Hiss: Bottenplan

Kommunikationer: Till Aspelund tar man sig enkelt från Skövde centrum med cykel, buss eller bil. Busshållplatserna Mariesjö och Hasslum nås enkelt med buss från Skövde Resecentrum. På vardagar går bussarna med ca fem minuters mellanrum och resan tar ca 5-10 minuter inklusive promenad.

Ventilation: Modernt från- och tilluftsaggregat med god värmeåtervinning.

Skyltläge: De stora putsfasaderna med skyltytor i alla väderstreck syns klart och tydligt från både riksväg 26 och 49.

Fiber: Finns ansluten till fastigheten

Närliggande företag: Crossfit Skövde, Assemblin, Samhall, Kinnarps, Roupez, Garderobsfabriken, Optimera, Lindströms Bil mfl.