Följ med till Adam Adielsson, ny projektchef på Skeppsviken
Bloggpost -
24 november, 2020

Följ med till Adam Adielsson, ny projektchef på Skeppsviken

Vi har välkomnat flera kompetenta nytillskott till vårt team i Göteborg det senaste året. Och 9 juni i år var det Adam Adielssons tur. Adam, som är projektchef, kommer närmast från AF Bygg och har tidigare arbetat i nära samarbete med flera av oss på Skeppsviken Göteborg.

I Adam får vi en erfaren projektchef som kommer att bidra med klokskap, driv och struktur. Vi ställde några snabba frågor till honom.

Hur har din start på Skeppsviken varit?

Det har gått oerhört smidigt, mycket tack vare att jag känner många i teamet sedan tidigare. Jag har exempelvis arbetat i många år tillsammans med både Davor (Sinik, VD) och Nikola (Jovetic, Arbetschef). Alla i teamet har höga ambitioner vilket passar mig perfekt. De är verkligen de bästa man kan arbeta med.

Hur skulle du beskriva dig själv som yrkesperson?

Jag brinner för struktur samt ordning och reda! Jag gillar att hitta kvalitets- och kommunikationsmönster för att sedan effektivisera dem så mycket som möjligt. Jag har även en bred erfarenhet inom allt från produktion till inköp. Men det är effektivisering som är den stora grejen, och där jag tror att jag kommer att tillföra mycket.

Hur ser du på Skeppsvikens framtid?

Det ser absolut ljust ut. Det finns gott om kapacitet för att överträffa uppställda mål. Det handlar mest om att fortsätta leverera som vi gjort den senaste tiden. Det finns en nyfikenhet kring Skeppsviken som ny spelare, mycket tack vare att vi har en del mycket intressanta projekt på gång. Jag tror att vår marknadsandel kommer att växa tack vare detta.

Vad ser du för trender inom branschen?

Jag tror faktiskt att mycket kommer att handla om just effektivisering, till exempel utveckling av processer för smart kvalitetssäkring. För att hänga med i utvecklingen måste man som företag agera aktivt inom dessa frågor. Det är de aktörer som gör det som kommer att överleva. Man måste vara öppen för nya metoder.

Och slutligen, vad gör du när du inte jobbar?

Jag är en ganska lugn person som gillar att hänga med familj och vänner. Tränar gör jag en del, mest löpning och längdskidåkning. Går gärna ut i skogen med barnen och fiskar, grillar eller bygger vindskydd. Och så kan jag inte låta bli att snickra på huset. Är man byggare så är man!

Vi säger varmt välkommen till Adam!

Kontaktpersoner

OSS I MEDIA

Missa inget!

Prenumerera på nyheter från Skeppsviken i vårat digitala nyhetsrum på Notified och ta del av nyheter inom våra projekt och vårat klimatarbete.

PRENUMERERA