Följ med till Anna Wiklund
Bloggpost -
18 december, 2019

Följ med till Anna Wiklund

Vi på Skeppsviken är måna om att ta vara på den kompetens vi har inom företaget. Att ge våra medarbetare möjligheter att utvecklas är därför en självklarhet. Ett bra exempel på när den strategin faller väl ut är Anna Wiklund, platschef på Skeppsviken.

Anna började på Skeppsviken 2014. Hon kom då direkt ifrån högskolan där hon hade studerat till byggingenjör.

Anna anställdes via vårt trainee-program, något som visat sig vara en bra inkörsport för många av våra nyanställda, eftersom det leder dem rakt in i sina kommande arbetsuppgifter. Efter sex månader var hon redo för sin första ”riktiga” anställning, som arbetsledare.

Två och ett halvt år senare, i början av 2017, var det dags för nästa steg i karriären. Anna klev då in i rollen som biträdande platschef, detta alltså bara tre år efter sin examen.

Och nu, två år efter det, har Annas första projekt som platschef(!) blivit slutbesiktigat, ett mycket väl genomfört uppförande av ett gruppboende för Skövde kommun. Anna är redan igång med nästa projekt som kommer att resultera i ett nytt höglager åt CEJN.

Annas utvecklingskurva pekar spikrakt uppåt, och det är ett resultat av att vi på Skeppsviken låter våra medarbetare utvecklas på sina egna villkor. Som Anna själv säger:

”Skeppsviken hjälper en att påverka vilken väg man vill gå och även i vilken takt man vill utvecklas. De är måna om att den kompetens som finns inom bolaget ska stanna kvar, och tar därför hand om en på ett bra sätt.”

Vi på Skeppsviken är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare dessa goda utvecklingsmöjligheter och kommer med stort intresse att följa med Anna på hennes resa genom och mot nya projekt.

Kontaktpersoner

OSS I MEDIA

Missa inget!

Prenumerera på nyheter från Skeppsviken i vårat digitala nyhetsrum på Notified och ta del av nyheter inom våra projekt och vårat klimatarbete.

PRENUMERERA