Diana

Följ med till Skeppsviken

Skeppsviken är en modern och framåttänkande koncern inom bygg och fastighetsutveckling. Med bas i Göteborg och Skövde utvecklar och förvaltar vi bostäder och kommersiella fastigheter i hela Västsverige. Vår verksamhet är en ständig resa mot platser där människor och företag kan trivas och utvecklas. Följ med oss på vägen dit! 

   Bygg

Vägen från idé till färdigt projekt är en resa präglad av allt från visioner till hantverkskunskaper. Vad som driver oss framåt är känslan av att ingenting är omöjligt. Utmana oss gärna!

   Bygg

   Köp bostad

Vi erbjuder lägenheter,  radhus och småhus i egenutvecklade projekt. Moderna, yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning och hög kvalitet. Anmäl ditt intresse på projektens egna sidor.

   Köp bostad

   Förvaltning

Vi åtar oss kompletta förvaltningsuppdrag inklusive teknik, ekonomi och administration. Du kan även anlita oss för mindre uppdrag, till exempel tillsyn och skötsel. Bostäder, kontor, handel eller industri.

   Förvaltning

   Hyr bostad

Det är praktiskt att bo i hyresrätt. Du slipper sköta om underhåll och reparationer och kan lägga fokus på andra saker i livet. Se om det finns några lediga lägenheter som passar dina önskemål just nu.

   Hyr bostad

   Hyr lokal

Vår ambition är att kunna erbjuda lokaler i alla former. Om du vill hålla dig snabbt uppdaterad när det finns något ledigt, följ oss i gärna sociala medier. Du är även välkommen att skicka in en spontanansökan.

   Hyr lokal

   Karriär

Att arbeta hos oss är att ge sig ut på en resa fylld av kunskap, engagemang och arbetsglädje. Alla på Skeppsviken är olika, men det är just våra skillnader som gör oss starka tillsammans.

   Karriär

– Björröd 1:211 är den enda obebyggda fastigheten av den här storleken i området som har en antagen detaljplan. Det innebär att vi kan påbörja byggnation efter beviljat bygglov, vilket ger oss en enorm konkurrensfördel.

Byggprojekt

Utvalda case

Om oss i media